HelmiSimpukka Ravintolat
Ammatti-autoilijoille

HelmiSimpukka ammattiautoilijoille

HelmiSimpukka Ravintolat palvelevat ammattiautoilijoita

HelmiSimpukat kautta maan tarjoavat kattavat palvelut ammatikseen teillä liikkuville. Kaikilla 24h auki olevilta asemilta saa kunnon ruokaa kaikkina vuorokaudenaikoina – myös öiseen aikaan.

COVID-19 pandemiasta huolimatta HelmiSimpukka palvelee normaalisti ammattiautoilijoita. Kaikki rahtaripalvelut ovat käytettävissä asemien tämänhetkisten poikkeusaukioloaikojen puitteissa.

Olemme tehostaneet asemien siivousta ja puhdistusta entisestään, ja pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun.

Seuraamme viranomaisten antamia suosituksia ja tiedottamista reagoiden niihin tarpeen mukaan. Seuraavat poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista täällä.

Tarjoamme teiden ammattilaisille, rahtareille, linja-auton kuljettajille, taksiautoilijoille ja muille työkseen tiellä liikkujille pysyviä etuja ja tarjouksia ruuista ja juomista sekä viihtyisiä suihku- ja saunatiloja.

Meiltä saat monipuolisesti aitoa suomalaisten lempiruokaa ja itsetekemisen meininki kuuluu laajasti kaikkien HelmiSimpukoiden jokapäiväiseen toimintaan. 

Jopa 30 HelmiSimpukkaa ympäri Suomen ovat avoinna vuorokauden ympäri. Näistä 26 HelmiSimpukkaa ovat virallisia Truck Point -asemia. Lisäksi 16 asemalla on rahtareiden käytössä joko suihku tai sauna – ilmaiseksi. Istu vilvoittelemaan, peseydy ja rentoudu matkasi varrella.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään HelmiSimpukkaan!

LÖYDÄ LÄHIN ASEMASI

LUE LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME

 

Saunallisten/suihkullisten asemien aukioloajat poikkeustilanteessa:

Päivitetty: 8.6.2020