HelmiSimpukka Ravintolat
Ammatti-autoilijoille

HelmiSimpukka ammattiautoilijoille

HelmiSimpukka Ravintolat palvelevat ammattiautoilijoita

HelmiSimpukat kautta maan tarjoavat kattavat palvelut ammatikseen teillä liikkuville. Kaikilla 24h auki olevilta asemilta saa kunnon ruokaa kaikkina vuorokaudenaikoina – myös öiseen aikaan.

Tarjoamme teiden ammattilaisille, rahtareille, linja-auton kuljettajille, taksiautoilijoille ja muille työkseen tiellä liikkujille pysyviä etuja ja tarjouksia ruuista ja juomista sekä viihtyisiä suihku- ja saunatiloja.

Meiltä saat monipuolisesti aitoa suomalaisten lempiruokaa ja itsetekemisen meininki kuuluu laajasti kaikkien HelmiSimpukoiden jokapäiväiseen toimintaan. 

Jopa 30 HelmiSimpukka Ravintolaa ympäri Suomen ovat avoinna vuorokauden ympäri. Näistä 26 HelmiSimpukkaa ovat virallisia Truck Point -asemia. Lisäksi 19 asemalla on rahtareiden käytössä joko suihku tai sauna – ilmaiseksi. Istu vilvoittelemaan, peseydy ja rentoudu matkasi varrella.

LÖYDÄ LÄHIN ASEMASI

LUE LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME

 

St1- ja Shell-palveluasemat ovat avoinna 

Maanantaista 19.4. klo 00 alkaen asiakkaat voivat ruokailla/kahvitella kaikissa HelmiSimpukoissa paikan päällä koko maassa. 

Rahtarisaunat ja -suihkut ovat edelleen käytössä rajoitetuilla asiakasmäärillä eli yksi kerrallaan.

Voit siis nyt ruokailla ja kahvitella koko maassa myös paikan päällä tai voit edelleen ostaa ruokaa mukaan. Saat ruokailla paikan päällä asemien aukioloaikoina, eli huoltoasemillamme voit ruokailla myös klo 18 jälkeen.

Palvelumestarit palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10–18 tankaten, pesten tuulilasia ja lisäten lasinpesunestettä. Palvelumestarimme käyttävät kasvomaskeja ja säilyttävät etäisyyden turvallisen asioinnin takaamiseksi. Perfect-autopesun voit ostaa aseman kassan lisäksi myös St1 Way -sovelluksesta tai verkkokaupasta, jolloin voit suoraan kurvata pesuun.

 

Suihku- ja saunatilat edelleen käytössä

Ammattiautoilijoiden palvelut ovat edelleen avoinna. Valikoiduissa HelmiSimpukoissa olevat raskaan kaluston kuljettajille tarkoitetut suihkut ja saunat ovat kuljettajien käytössä, kuitenkin niin, että tiloihin pääsee toistaiseksi vain yksi henkilö kerrallaan. Suihku- ja saunatiloja siivotaan tehostetusti. 

Käytäthän meillä asioidessasi kasvomaskia ja käsidesiä sekä pidät riittävää turvaväliä. Vältäthän turhaa liikkumista ja istut mahdollisimman paljon omalla paikallasi pöydän ääressä.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään HelmiSimpukkaan!

 

Saunalliset asemat ja niiden aukioloajat:

 

Suihkulliset asemat ja niiden aukioloajat:

 

Päivitetty: 16.4.2021