HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukka Express -ravintoloista saat HelmiSimpukka Ravintoloista tutut herkut helposti ja nopeasti.

HelmiSimpukka Express -asemat tarjoavat maukkaat eväät nopeasti

Onneksi vieläkin on pikaruokaa, joka on pikaruokaa.

HelmiSimpukka Expressistä saat ripeästi kunnon eväät: Driver's hodareita A-luokan nakeilla, muhkeita lihiksiä ja pitaleipiä sekä huojuvia hampurilaisia. Jokainen HelmiSimpukka Express -asema paistaa myös itse höyryävät munkkinsa paikan päällä, joka päivä. Voit käynnistää aamusi runsaalla puurolla ja napata tuoretta evästä kätevästi vitriinistä mukaan. Lounasaikaan useimmat asemamme tarjoavat herkullista lounaskeittoa. Saat HelmiSimpukka Expressin herkut St1- ja Shell-asemilta kaikkialla Suomessa.

Express-asemien tarjonta

HelmiSimpukka Driver's – teiden tuorein pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Express-asemien puuroaamupala

Puuroaamiainen 2€

HelmiSimpukan puuro keitetään päivittäin vaihtuvista hiutaleista – voit nauttia esimerkiksi tummaa mannapuuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa, ohrasuurimopuuroa ja monista muista hiutaleista keitettyä puuroa. 

Valitse kupin koko kahvihampaan kolotuksen mukaan – pieni, normaali tai iso kahvi

Aina tuoretta kahvia

Me HelmiSimpukassa kiinnitämme erityistä huomiota kahvimme laatuun. Hyvä kahvihetki koostuu laadukkaista Pauligin kahvipavuista, raikkaasta vedestä ja siitä, että tarjolla on aina tuoretta kahvia. Meillä voit myös valita kahdesta täyteläisestä kahvilaadusta oman makusi mukaisen kahvin.

Tutustu helmiSimpukka Express-asemiimme