HelmiSimpukan ruokalista uudistui – tule nauttimaan teiden parasta ruokaa! Teiden parhaan pysähdyksen ratkaisee ruoka. HelmiSimpukka uudisti ruokalistansa keittiömestari ja ravintoloitsija Arto Rastaan johdolla. Tarjoamme entistä parempaa, maukasta ja monipuolista, meillä itse tehtyä ruokaa.

Ravintoloitsija palasi juurilleen

Keittiömestari Arto Rastas on lukuisten omien ravintoloidensa koulima ammattilainen, joka suhtautuu ruokaan intohimolla. Katso, miten Rastas palasi tänä vuonna takaisin aivan ensimmäiseen työpaikkaansa, HelmiSimpukan keittiöön.

Teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukan ruokalistalla Arto Rastaan suunnittelemat ruoka-annokset

Maut maailmalta ja Suomen metsistä


Uusi ruokalista on tuotu ajan hermoille, klassikoita kunnioittaen. Annoksissamme maistuvat niin Lähi-idän mausteet kuin suomalainen syyssatokin. Kehitimme myös kokonaan vegaanisia annoksia, jotka maistuvat taatusti kaikille.

Tutustu ruokalistaan

Kotimaiset lihat ja kasvikset

Ruoanlaitossa tärkeintä on kunnon lähtokohta eli laadukkaat raaka-aineet. Siksi kaikki pääraaka-aineemme, lihat ja kasvikset, ovat nyt 100% kotimaisia.

Omassa keittiössä itse tehtyä


Hyvä ruoka ei vaadi pöytävarausta ja valkoisia liinoja, vaan sitä voi nauttia missä vain. Siksi jokaisessa HelmiSimpukan keittiössä työskentelee ammattitaitoinen kokki ja ruoka valmistetaan itse, omassa keittiössä.

Asemahaku

Tervetuloa syömään!

Löydät uuden ruokalistan annokset 34 HelmiSimpukka Ravintola -asemalta ympäri Suomen.

Löydä lähin Ravintola