Tiettävästi laajin
LOUNASLISTA

HelmiSimpukka-ravintoloissa on uudistunut lounas.

Lounaalla yli 100 ruokalajia, 6 viikon kiertävä lista, 0 kyllästymistä.

HelmiSimpukan lounas on nyt laajempi kuin koskaan. Uudistettu lounaslista kattaa kaikkiaan 6 viikkoa, ja joka arkipäivä on tarjolla asemasta riippuen yksi tai kaksi maukasta kotiruokaa, päivän keitto sekä päivän leike lisukkeineen, myös vegeversiona.

Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta paikallinen hinta sekä päivän vaihtoehdot. Osalla asemista lounas on tarjolla myös viikonloppuisin.

Reseptit on laadittu asiakkaidemme toiveiden ja mieltymysten mukaan. Lounaslistallamme on useita gluteenittomista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Kysy erikoisruokavalioista lisää henkilökunnalta.

Tervetuloa testaamaan lounaslista läpi – siinä riittääkin tekemistä!

Tiettävästi laajimmalla lounaalla yli 100 annosta.

Tiettävästi laajimmalla lounaalla yli 100 annosta

Kaikissa HelmiSimpukka -ravintoloissa on tarjolla lounaslistan mukainen päivän kotiruoka. Vaikka listassa on valinnanvaraa enemmän kuin koskaan, pidämme kiinni myös rakastetuimpien klassikoiden arvosta; legendaariset Helmen Lihapullat ovat tarjolla joka viikon Lihapullaperjantaina. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

katso lähin asema
Uudistettu lounaslista

Lounaaksi leike – vaikka joka päivä

Uudistetulla lounaslistalla huomioimme leikkeen ystäviä tarjoilemalla perinteisiä leikeannoksia viikon jokaisena päivänä hintaan 13,90 €. Koska rakkaus leikkeisiin ei katso ruokavaliota, päivän leikkeen saa myös vegeversiona – perinteiset leiketilpehöörit ovat samat kaikille.

Lounaslista on kuuden viikon mittainen.

Kyllästyminen on mahdotonta

Lounaslistamme on kuuden viikon mittainen lukupaketti. Vaihtoehtoja on reilusti, joista laaditun päivän lounaslistan voit tarkistaa aina oman HelmiSimpukka-ravintolasi sivuilta.

Katso koko lista (pdf)
Buffetlounaat sisältävät aina kaksi lämmintä ruokalajia

Buffet, ateria vai keittolounas?

Buffetlounaat sisältävät aina kaksi lämmintä ruokalajia, keiton, salaattipöydän, tuoretta leipää sekä ruokajuomat. Osa HelmiSimpukoista tarjoilee lounasannoksia pöytään tarjoiltuina buffetin sijaan. Keittolounas taas on edullisin vaihtoehto lounaaksi, ja sitä on tarjolla myös osassa HelmiSimpukka Express -asemia.

Löydä lähin asema
Ruokajuomat sisältyvät hintaan

Ruokajuomat sisältyvät hintaan

HelmiSimpukassa lasi on aina täysi. Lounaaseen sisältyy nyt niin paljon maitoa, piimää, vettä ja kotikaljaa kuin janoat. Kahvia tai teetä unohtamatta.

HelmiSimpukka asemat

Asemat

Löydä sinua lähinnä oleva asema matkasi varrelta!

Löydä lähin HelmiSimpukka

Tiistai 7.2.

Lounas

Ruoka 1Lihamureketta ja ruskeaa kastiketta G,L 11,90 €

Ruoka 2Sitrusgratinoitua kalaa (Tyynimeri) M 11,90 €

Päivän keittoJauhelihakeitto G,M 8,90 €

Päivän leikeHawaijin broilerileike 13,90 €