Ihan epistä
Lasten annokset alkaen 1€

HelmiSimpukka-hiihtolomakampanja

Talvitempauksessa takapenkki on etupenkki

HelmiSimpukka Ravintoloiden Talvitempauksessa lapset syövät hyvin ja erittäin edullisesti.

Kaikki lasten à la carte -annokset kustantavat vain euron kukin, kun ikää on korkeintaan kuusi vuotta. Sitä isommille jokaisesta ikävuodesta tulee ainoastaan euro lisää. Näin esimerkiksi seitsemänvuotiaan annoksen hinnaksi tulee kaksi euroa ja 10-vuotiaalle viisi. Tarjous on voimassa 29.1. – 24.3.2020, kun lapsi syö ruokailevan aikuisen kanssa.

Löydät asemahausta lähimmän HelmiSimpukka Ravintolan reittisi varrelta, kun painat haussa kartan alta löytyvää Ravintola-kuvaketta. Tervetuloa, mukavia talvisia hetkiä!

Löydä lähin HelmiSimpukka
Tutustu ruokalistaan

Mitä on ruoaksi?

Lasten à la carte -listalla löytyvät Talvitempauksessa eurolla seuraavat herkut: Helmen itse tehdyt lihapullat, hampurilainen ranskalaisilla, savulohta ja kantarelleja, kanakori, lehtipihvi sekä nakit ja muusi.

Voit katsoa nyt myös, mikä itsellesi maistuu parhaiten.

Tutustu ruokalistaan
Talvitempaus 2020 HelmiSimpukka Ravintoloissa

Nousevien kykyjen taidetta tauoilla

Kaikki lapset saavat Talvitempauksen aikana HelmiSimpukka Ravintoloissa käyttöönsä piirustusvälineet, joilla voi loihtia värimaailmoja omaksi ilokseen tai vaikka osallistua piirustuksilla arvontaan somessa vanhempiensa avulla. Voittoina on HelmiSimpukan lahjakortteja. Löydät tarkemmat ohjeet piirustuspapereista ravintoloissa.
 

etsi lähin HelmiSimpukka Ravintola