Kotiin tai tien päälle
HAE TUTUT ANNOKSET MUKAAN

Kaikki ruoka-annokset myös mukaan

HelmiSimpukka Ravintoloista ja Expresseistä eväät mukaan

HelmiSimpukka-asemien kahvilat ja ravintolat palvelevat myös poikkeusaikana. Huolehdimme hygieniasta ja siisteydestä erityisen tarkasti asemillamme. Voit tilata annoksen mukaan joko paikan päällä tai etukäteen soittamalla asemalle, puhelinnumeron löydät aseman omalta sivulta. Lue lisää poikkeustilanteesta tiedotteestamme. 

Katso lähin asema »

take away lounas

LOUNASTA MUKAAN

Kaikissa HelmiSimpukka Ravintoloissa on tarjolla päivittäin vaihtuva päivän kotiruoka myös mukaan otettavaksi hintaan 10,90 € sekä päivän keitto hintaan 8,20€. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

katso päivän lounas
HelmiSimpukan itse tehdyt lihapullat myös mukaan

Koko à la carte kotiin ravintoloista

Yhä pitää muistaa syödä, jotta jaksaa. Pakkaamme tilauksesta kaikkia annoksia à la carte -listaltamme noudettaviksi. Valikoimaa riittää Helmen itse tehdyistä lihapullista pizzoihin ja mehevistä leikkeistä kermaiseen lohikeittoon. Tutustu listaan ja soita lähimpään HelmiSimpukka Ravintolaan, niin voit saada ruokasi mukaan odottelematta.

Katso ruokalistaa

Express-asemilta eväät mukaan

Express-asemilta kunnon eväät pikaisesti

Express-asemilla riittää makuja matkaan aamupuurosta alkaen: hodareita, muhkeita pitoja sekä täytettyjä leipiä. Lisäksi saat kyytiin kaikilta Express-asemilta tuoreita, legendaarisia munkkeja.

Tutustu
hae lähin asema ja sen palvelut

Missä on lähin HelmiSimpukka?

Asemahausta näet nopeasti HelmiSimpukka Ravintoloiden ja Express-asemien sijainnit. Ravintoloissa tarjonta on laajin, Express-asemat taas ovat erikoistuneet pikaruokaan ja kätevästi mukaan napattaviin eväisiin.

Asemahakuun