Kotiin tai tien päälle
HAE TUTUT ANNOKSET MUKAAN

Kaikki ruoka-annokset myös mukaan

HelmiSimpukka Ravintoloista ja Expresseistä eväät mukaan

Voit tilata ruoka-annoksen mukaan joko paikan päällä tai etukäteen soittamalla asemalle, puhelinnumeron löydät aseman omalta sivulta.

Katso lähin asema »

take away lounas

LOUNASTA MUKAAN

Kaikissa HelmiSimpukka Ravintoloissa on tarjolla päivittäin vaihtuva päivän kotiruoka myös mukaan otettavaksi hintaan 11,90 € sekä päivän keitto hintaan 8,90€. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

katso päivän lounas
HelmiSimpukan itse tehdyt lihapullat myös mukaan

Koko à la carte kotiin ravintoloista

Yhä pitää muistaa syödä, jotta jaksaa. Pakkaamme tilauksesta kaikkia annoksia à la carte -listaltamme noudettaviksi. Valikoimaa riittää Helmen itse tehdyistä lihapullista pizzoihin ja mehevistä leikkeistä kermaiseen lohikeittoon. Tutustu listaan ja soita lähimpään HelmiSimpukka Ravintolaan, niin voit saada ruokasi mukaan odottelematta.

Katso ruokalistaa

Express-asemilta eväät mukaan

Express-asemilta kunnon eväät pikaisesti

Express-asemilla riittää makuja matkaan aamupuurosta alkaen: hodareita, muhkeita pitoja sekä täytettyjä leipiä. Lisäksi saat kyytiin kaikilta Express-asemilta tuoreita, legendaarisia munkkeja.

Tutustu
hae lähin asema ja sen palvelut

Missä on lähin HelmiSimpukka?

Asemahausta näet nopeasti HelmiSimpukka Ravintoloiden ja Express-asemien sijainnit. Ravintoloissa tarjonta on laajin, Express-asemat taas ovat erikoistuneet pikaruokaan ja kätevästi mukaan napattaviin eväisiin.

Asemahakuun