Mennäänkö teille?
Kaikki annokset ja eväät kätevästi kotiin

Kaikki ruoka-annokset myös mukaan

Koronavirustilanteen vuoksi asemiemme kahvilat ja ravintolat ovat toistaiseksi suljettuja, mutta saat ruoan mukaan kaikilta HelmiSimpukka-asemilta. Voit tehdä tilauksen myös etukäteen soittamalla asemalle, puhelinnumeron löydät aseman omalta sivulta. Katso lähin asema »

 

take away lounas

LOUNASTA MUKAAN

Kaikissa HelmiSimpukka -ravintoloissa on tarjolla lounaslistan mukainen päivän kotiruoka mukaan otettavaksi hintaan 9,90€ sekä päivän keitto hintaan 7,95€. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

katso lähin asema
HelmiSimpukan itse tehdyt lihapullat myös mukaan

Koko à la carte kotiin ravintoloista

Yhä pitää muistaa syödä, jotta jaksaa. Pakkaamme tilauksesta kaikkia annoksia à la carte -listaltamme noudettaviksi. Valikoimaa riittää Helmen itse tehdyistä lihapullista pizzoihin ja mehevistä leikkeistä kermaiseen lohikeittoon. Tutustu listaan ja soita lähimpään HelmiSimpukka-ravintolaan, niin voit saada ruokasi mukaan odottelematta.

Katso ruokalistaa

Express-asemilta eväät mukaan

Express-asemilta kunnon eväät pikaisesti

Express-asemillakin riittää makuja matkaan aamupuurosta alkaen: hodareita, muhkeita pitoja sekä täytettyjä leipiä. Lisäksi keittolounaan saat kyytiin useimmilta Express-asemilta ja tuoreita munkkeja jokaiselta.

Tutustu
hae lähin asema ja sen palvelut

Missä on lähin HelmiSimpukka?

Asemahausta näet nopeasti HelmiSimpukka-ravintoloiden ja -Express-asemien sijainnit. Ravintoloissa tarjonta on laajin, Express-asemat taas ovat erikoistuneet pikaruokaan ja kätevästi mukaan napattaviin eväisiin.

Asemahakuun