Tässä vai teillä?
OTA MUKAAN TAI NAUTI PAIKAN PÄÄLLÄ

Kaikki ruoka-annokset myös mukaan

HelmiSimpukka Ravintoloista ja Expresseistä eväät myös mukaan

HelmiSimpukka-asemien kahvilat ja ravintolat ovat jälleen avoinna, ja huolehdimme poikkeustilanteesta johtuen erityisen tarkasti hygieniasta ja siisteydestä asemillamme. Voit tilata annoksen mukaan tai istahtaa nauttimaan ruoasta paikan päälle. Voit tehdä tilauksen myös etukäteen soittamalla asemalle, puhelinnumeron löydät aseman omalta sivulta. Katso lähin asema »

 

take away lounas

LOUNASTA MUKAAN

Kaikissa HelmiSimpukka -ravintoloissa on tarjolla lounaslistan mukainen päivän kotiruoka mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi hintaan 10,50€ sekä päivän keitto hintaan 7,95€. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

katso lähin asema
HelmiSimpukan itse tehdyt lihapullat myös mukaan

Koko à la carte kotiin ravintoloista

Yhä pitää muistaa syödä, jotta jaksaa. Pakkaamme tilauksesta kaikkia annoksia à la carte -listaltamme noudettaviksi. Valikoimaa riittää Helmen itse tehdyistä lihapullista pizzoihin ja mehevistä leikkeistä kermaiseen lohikeittoon. Tutustu listaan ja soita lähimpään HelmiSimpukka-ravintolaan, niin voit saada ruokasi mukaan odottelematta. Nyt voit myös syödä paikan päällä.

Katso ruokalistaa

Express-asemilta eväät mukaan

Express-asemilta kunnon eväät pikaisesti

Express-asemilla riittää makuja matkaan aamupuurosta alkaen: hodareita, muhkeita pitoja sekä täytettyjä leipiä. Lisäksi saat kyytiin kaikilta Express-asemilta tuoreita, legendaarisia munkkeja.

Tutustu
hae lähin asema ja sen palvelut

Missä on lähin HelmiSimpukka?

Asemahausta näet nopeasti HelmiSimpukka-ravintoloiden ja -Express-asemien sijainnit. Ravintoloissa tarjonta on laajin, Express-asemat taas ovat erikoistuneet pikaruokaan ja kätevästi mukaan napattaviin eväisiin.

Asemahakuun