Simpukan salaisuus
Raaputusarpa yli 15 €:n ostoksista

simpukan-salaisuus

Päävoittoina 500 €:n polttoainelahjakortteja

Simpukan salaisuus paljastuu osin tässä, osin vasta HelmiSimpukassa. Saat Simpukan Salaisuus -raaputusarvan kaupan päälle, kun hankit HelmiSimpukasta mitä tahansa vähintään 15 eurolla.

Rapsutus – se on voittajan tie. Kun löydät hiekasta kolme samaa symbolia, voit voittaa 500 €:n polttoainelahjakortteja, Helmen itse tehtyjä munkkeja tai höyryävän kupposellisen aina tuoretta Paulig-kahvia.

simpukan-salaisuus

Satoja tuhansia voittoja ja etuja

Jokaisesta arvasta paljastuu vähintään erikoisetu. Kun tie vie vatsan kautta, tervetuloa HelmiSimpukkaan – annoksia pikaruoasta poronkäristykseen ja pizzoista lohikeittoon.

Löydä lähin yli sadasta HelmiSimpukasta tästä.

Löydä lähin asema

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

 

St1 Oy Käyntiosoite: Purotie 1, 00380 Helsinki Postiosoite: PL 100, 00381 Helsinki Puhelinnumero: 010 557 11 (keskus) y-tunnus: 0201124-8

Suomessa St1 Oy on Shellin lisenssinhaltija, lisenssin on myöntänyt Shell Brands International AG.

OSALLISTUJAT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt lukuun ottamatta St1 Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, HelmiSimpukoissa työskenteleviä ja heidän perheitään,

alihankkijoita tai muita arvonnan järjestämiseen osallistuvia. Osallistumiseen ei ole ikärajaa. Pääpalkinnon voittajan on oltava 15-vuotias. Pääpalkinnon voittajan ollessa alle 15-vuotias, on hänen osoitettava täysi-ikäinen huoltaja tai muu vastaava henkilö, joka voi vastaanottaa palkinnon hänen puolestaan.

OSALLISTUMISAIKA

22.5.–13.8.2019

PALKINNOT

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan raaputusarvalla, jonka saa kaikilta St1- ja Shell-HelmiSimpukka-asemilta, kun kertaostoksen summa on vähintään 15 €. Yhdestä vähintään 15 €:n ostotapahtumasta saa yhden arvan, riippumatta ostosten hintojen summasta.

Pääpalkinto: 500 €:n polttoainelahjakortti, 5 kpl

Kahvi, 50 000 kpl

Munkki, 50 000 kpl

Perfect Premium -pesu -50 %, 100 000 kpl

Tankkauksesta 5 snt/l alennus, 200 000kpl

Smoothie 1,75 €, 200 000kpl

Coca-Cola 250 ml 1 €, 200 000kpl

French Dog 2,50 €, 200 000kpl

Voiton tai tarjouksen on oikeutettu, kun yhdestä arvan raaputuspinnan alta löytyy kolme samaa voittoon oikeuttavaa symbolia. Tarjokset ovat voimassa 30.9.2019 saakka.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUDET

Kaikki voitot ovat lunastettavissa kaikilta Shell HelmiSimpukka-asemilta, pois lukien polttoainelahjakortit. Polttoainelahjakortin voittanut ottaa yhteyden numeroon, josta hän

saa ohjeet voiton lunastukseen. Lahjakortit postitetaan voittajille niiden yhteystietojen perusteella, jotka he HelmiSimpukan henkilökunnalle esittävät.

Odottamattomien käänteiden sattuessa järjestäjällä on oikeus tarjota vaihtoehtoisia palkintoja.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa ja markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle.

Osallistuessaan arvontaan jokainen hyväksyy nämä ehdot.

Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu palkinnoksi saadun matkan aikana.

Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa arvonnan tai lykätä sitä.

YLEISTÄ

Osallistumalla arvontaan osanottaja hyväksyy ja sitoutuu näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.

Pääpalkinnon voittajien nimet voidaan julkistaa arvonnan jälkeen verkkosivuilla sekä muissa St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan viestintäkanavissa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla St1 Oy:n rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa St1:lle.