HelmiSimpukka
Makuja joka lähtöön

HelmiSimpukka ravintoloiden lounas ja ruokalista tarjoaa parhaat eväät tien päällä.

HelmiSimpukka Ravintola tarjoaa makuja joka lähtöön

HelmiSimpukka Ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Syö paikan päällä tai nappaa mukaan maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisen, lounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

HelmiSimpukka-asemien kahvilat ja ravintolat tarjoavat lounasta, kahvilatuotteita ja á la carte -annoksia kätevästi myös take awayna.

HelmiSimpukka Ravintola

HelmiSimpukka Ravintoloissa uusi, tiettävästi laajin lounas

Uusi, tiettävästi laajin lounas

HelmiSimpukan lounas on nyt laajempi kuin koskaan. Uudistettu lounaslista kattaa kaikkiaan 6 viikkoa, ja joka arkipäivä on tarjolla asemasta riippuen yksi tai kaksi maukasta kotiruokaa, päivän keitto sekä päivän leike lisukkeineen. 

Päivän lounas
HelmiSimpukka ruokalista Jättileike

Kaikkien aikojen ruokalista

Palaa mielessäsi menneille vuosikymmenille HelmiSimpukan ruokalistan klassikkoannosten siivittämänä. Testaa Siipiweikkojen kastikkeella silatut siivet tai jättinälkään mitoitettu Helmen Jättileike. Koska ennenkin oli kaikki paremmin.

Selaa listaa
Palvelut - Pizza

Pizza

Kun pizzannälkä yllättää kesken matkan, ovat maanteiden maukkaimmat pizzat parhaillaan paistumassa. Valikoiduilta asemilta noudat pizza-klassikot matkalle mukaan.

Pizzojen parhaat
HelmiSimpukka ravintola - palvelut - Ryhmäruokailu

Ryhmäruokailu

Ryhmät syövät HelmiSimpukoissa edullisemmin ja herkullisen ryhmämenumme vaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Voit varata ryhmäruokailun kätevästi suoraan verkosta.

Rehti ryhmämenu

Katso myös

Helmsimpukan aamupalalla täyttävää puuroa lisukkeilla sekä muita vaihtoehtoja

Aamiainen

Aamupala on heräteostoista viisain. HelmiSimpukka tarjoaakin monta tapaa käyttäytyä fiksusti: täyttävä Helmen aamiainen kaikilla herkuilla, edullinen aamupalapaketti tai perinteinen aamupuuro. HelmiSimpukassa nälkä on hoidettavissa mukaan otettavalla aamupalalla jo viidestä alkaen.

Katso aamiaistarjonta
HelmiSimpukka Driver's – teiden tuorein pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Palvelut - Meillä itsetehty

Meillä itse tehty

Aidot raaka-aineet ja perinteiset arvot ovat meille tärkeitä. Siksi olemme halunneet panostaa entistä enemmän siihen, että jokaisessa HelmiSimpukassa on tarjolla reilusti makeita ja suolaisia itse paikan päällä tehtyjä tuotteita.

Kahvi

HelmiSimpukan ISO kahvikuppi

HelmiSimpukan kahvi on pavun verran parempaa: saat kaikista HelmiSimpukoista perinteisen Pauligin Juhla Mokan lisäksi myös aina vastajauhettua, tummapaahtoisempaa kahvia. 

Laadukas kahvi on meille intohimo ja panostammekin siihen erityisellä huolellisuudella. Kahvi valmistetaan aina raikkaasta vedestä ja voit valita pienen, normaalin tai ison kupillisen mukaan matkalle. Kahvihetken kruunaa legendaariset, HelmiSimpukoissa paikan päällä leivotut tuoreet Talon Munkit.