HelmiSimpukka
Teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukk Ravintola tarjoaa teiden parasta ruokaa nyt Arto Rastaan tapaan

HelmiSimpukka-ravintolat ja Express-asemat tarjoavat teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukka-ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Maista maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisen, lounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukan rakastetut tuotteet ovat nyt saatavilla HelmiSimpukka-ravintoloiden lisäksi myös uusilla HelmiSimpukka Express-asemilla!

Voit nauttia jokaisella Express-asemalla HelmiSimpukan maukkaista kahvilatuotteista tuoreen, vasta keitetyn kahvin kera. Tarjolla on aina vasta paistettuja meillä itse tehtyjä Talon Munkkeja sekä runsaasti makeita ja suolaisia vitriinituotteita sekä Drivers-pikaruokaa. Aamulla herkuttelet maittavan aamupuuron ja lounasaikaan täyttävän keittolounaan. HelmiSimpukka Express -asemalta matkasi jatkuu ripeästi virkein mielin ja täydellä vatsalla.

Tutustu lisää

HelmiSimpukka Ravintola

HelmiSimpukka Lounas

Lounas

Herkuttele rehtiä kotiruokaa tai päivän leike, tai nauti joutuisasti salaatti tai päivän keitto tuoreen leivän kera. Lounas tarjoillaan asemakohtaisesti joko buffetpöydästä tai annoksina. Keittolounas tuoreen leivän kanssa on tarjolla lounasaikaan jokaisessa HelmiSimpukassa.

Päivän lounas
Palvelut - Helmen Keittiö ravintola

Ruokalista

Makuja maailmalta ja Suomen metsistä – kaikki paikan päällä itse valmistettuna. Keittiömestari Arto Rastaan johdolla uudistetut ja entistäkin herkullisemmat annokset tekevät pysähdyksestäsi teiden maistuvimman. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun – myös vegaaneille ja kellon ympäri. Suosimme kotimaisia raaka-aineita listan alusta loppuun, josta tunnustuksena on myönnetty Avainlippu-merkki.

Tutustu ruokalistaan
Palvelut - Pizza

Pizza

Kun pizzannälkä yllättää kesken matkan, ovat maanteiden maukkaimmat pizzat parhaillaan paistumassa. Valikoiduilta asemilta noudat pizza-klassikot matkalle mukaan tai nautit paikan päällä.

Pizzojen parhaat
HelmiSimpukka ravintola - palvelut - Ryhmäruokailu

Ryhmäruokailu

Ryhmät syövät HelmiSimpukoissa edullisemmin ja herkullisen ryhmämenumme vaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Voit varata ryhmäruokailun kätevästi suoraan verkosta.

Rehti ryhmämenu

Katso myös

Helmsimpukan aamupalalla täyttävää puuroa lisukkeilla sekä muita vaihtoehtoja

Aamiainen

Täytä vatsasi nopeasti, helposti ja maukkaasti. Valitse täyttävä Helmen Aamupala, näppärä Helmen Aamiaispaketti tai maistuva Puuroaamiainen runsailla lisukkeilla. Runsas aamiainen joka aamu ani varhaisesta aina kello 10 saakka.

Katso aamiaismenu
Palvelut - Driver's-pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Palvelut - Meillä itsetehty

Meillä itse tehty

Aidot raaka-aineet ja perinteiset arvot ovat meille tärkeitä. Siksi olemme halunneet panostaa entistä enemmän siihen, että jokaisessa HelmiSimpukassa on tarjolla reilusti makeita ja suolaisia itse paikan päällä tehtyjä tuotteita.

Kahvi

Palvelut - Kahvila

HelmiSimpukan kahvi on pavun verran parempaa: saat kaikista HelmiSimpukoista perinteisen Pauligin Juhla Mokan lisäksi myös aina vastajauhettua, tummapaahtoisempaa kahvia. 

Laadukas kahvi on meille intohimo ja panostammekin siihen erityisellä huolellisuudella. Kahvi valmistetaan aina raikkaasta vedestä ja voit valita pienen, normaalin tai ison kupillisen nautittavaksi joko paikan päällä tai mukaan matkalle. Kahvihetken kruunaa legendaariset, HelmiSimpukoissa paikan päällä leivotut tuoreet Talon Munkit.