HelmiSimpukka
Teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukan a la carte on uudistunut klassisesti

HelmiSimpukka-ravintolat ja Express-asemat tarjoavat teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukka-asemien kahvilat ja ravintolat ovat jälleen avoinna, ja huolehdimme poikkeustilanteesta johtuen erityisen tarkasti hygieniasta ja siisteydestä asemillamme. Tarjoilemme lounasta, kahvilatuotteita ja á la carte -annoksia kätevästi take awayna tai paikan päällä nautittuna.

HelmiSimpukka-ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Maista maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisen, lounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

HelmiSimpukka Ravintola

Keittiö ravintola HelmiSimpukan uusi ruokalista annos sandwich

Ruokalista uudistui klassisesti

Olihan ennen paremmin. Siksi HelmiSimpukka-ravintolan tuoreelle ruokalistalle palaa nostalgisia makuja wieninleikkeestä alkaen. Uutuuksista korkeatasoisena – myös fyysisesti – komeilee muhkea Helmen klubileipä. Maista ja muista.

Selaa listaa
Palvelut - Pizza

Pizza

Kun pizzannälkä yllättää kesken matkan, ovat maanteiden maukkaimmat pizzat parhaillaan paistumassa. Valikoiduilta asemilta noudat pizza-klassikot matkalle mukaan tai nautit paikan päällä.

Pizzojen parhaat
Tuhdisti uudistunut, kotimaisempi lounas lounas

Tuhdisti uudistunut, kotimaisempi lounas

HelmiSimpukassa jokainen lounas tarjoaa tarpeeksi sekä määrässä, laadussa että vaihtoehdoissa. Nyt myös ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolasta riippuen tarjolla on joko buffet, annos- tai keittolounas – päivän leikettä unohtamatta. Lounaslistalle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisten raaka-aineiden suosimisesta.

Päivän lounas
HelmiSimpukka ravintola - palvelut - Ryhmäruokailu

Ryhmäruokailu

Ryhmät syövät HelmiSimpukoissa edullisemmin ja herkullisen ryhmämenumme vaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Voit varata ryhmäruokailun kätevästi suoraan verkosta.

Rehti ryhmämenu

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukka Express

Onneksi vieläkin on pikaruokaa, joka on pikaruokaa.

HelmiSimpukka Expressistä saat ripeästi kunnon eväät: Driver's hodareita A-luokan nakeilla, muhkeita lihiksiä ja pitaleipiä sekä huojuvia hampurilaisia. Jokainen lähes sadasta HelmiSimpukka Expressistä paistaa myös itse höyryävät munkkinsa paikan päällä, joka päivä. Lisäksi voit käynnistää aamusi runsaalla puurolla, ja lounaaksi kiehuu päivittäin vaihtuvaa keittoa. Tervetuloa nauttimaan HelmiSimpukka Expressin herkuista St1- ja Shell -asemille kaikkialla Suomessa.

Tutustu lisää

Katso myös

Helmsimpukan aamupalalla täyttävää puuroa lisukkeilla sekä muita vaihtoehtoja

Aamiainen

Aamupala on heräteostoista viisain. HelmiSimpukka tarjoaakin monta tapaa käyttäytyä fiksusti: täyttävä Helmen aamiainen kaikilla herkuilla, edullinen aamupalapaketti tai perinteinen aamupuuro. HelmiSimpukassa nälkä on hoidettavissa aamupalalla jo viidestä alkaen.

Katso aamiaistarjonta
Palvelut - Driver's-pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Palvelut - Meillä itsetehty

Meillä itse tehty

Aidot raaka-aineet ja perinteiset arvot ovat meille tärkeitä. Siksi olemme halunneet panostaa entistä enemmän siihen, että jokaisessa HelmiSimpukassa on tarjolla reilusti makeita ja suolaisia itse paikan päällä tehtyjä tuotteita.

Kahvi

HelmiSimpukan ISO kahvikuppi

HelmiSimpukan kahvi on pavun verran parempaa: saat kaikista HelmiSimpukoista perinteisen Pauligin Juhla Mokan lisäksi myös aina vastajauhettua, tummapaahtoisempaa kahvia. 

Laadukas kahvi on meille intohimo ja panostammekin siihen erityisellä huolellisuudella. Kahvi valmistetaan aina raikkaasta vedestä ja voit valita pienen, normaalin tai ison kupillisen nautittavaksi joko paikan päällä tai mukaan matkalle. Kahvihetken kruunaa legendaariset, HelmiSimpukoissa paikan päällä leivotut tuoreet Talon Munkit.