Tee hyvää
tien päällä!

Tee hyvää tien päällä!

HelmiSimpukka on mukana vuoden 2018 Nenäpäivässä ja haastaa sinut mukaan auttamaan!

Kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ympäri maailman auttava Nenäpäiväkeräys näkyy tänä vuonna myös HelmiSimpukoissa. Nenäpäivä hankkii varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa. Keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

HelmiSimpukan tavoitteena on vähintään 20 000 euron potti. Summalla tuetaan muun muassa traumatyötä Syyrian pakolaislapsille Za’atarin pakolaisleirillä Jordaniassa, parannetaan kotiorjien asemaa Mosambikissa ja tehdään tyttöjen asemaa parantavaa ja lapsiavioliittoja ehkäisevää työtä Etiopiassa.

Katso tästä, millä kaikilla keinoilla sinä voit olla mukana auttamassa!

Seuraa somessa!

Seuraa ja lahjoita

Nenäpäivä tulee näkymään ja kuulumaan eri tavoilla niin asemilla kuin HelmiSimpukan some-kanavissakin. Jos et ole jo seuraaja, käy tykkäämässä HelmiSimpukasta Facebookissa ja Instagramissa. Voit myös lahjoittaa HelmiSimpukan nenäpäivä-keräykseen suoraan HelmiSimpukan Nettilippaassa. Tervetuloa mukaan tekemään hyvää!