Munkkimellakka 29.10.
6 munkkia 6 eurolla

Munkkimellakka

Iske vampyyrinhampaasi mehevään munkkiin! – Munkkimellakka tekee paluun Halloweenin kauhuksi

Muah hah hah haaa! Munkkimellakka on täällä taas!

Tässä on uutinen, jonka kuullessaan jopa zombiet saavat vauhtia jalkoihinsa ja vampyyrit pongahtavat pystyyn kauheusuniltaan. Karmaisevan suosittu Munkkimellakka-tarjous tekee tänä Halloweeninä hyytävän huokean comebackin.

Munkkimellakka

Iiikkk! Monsterimainen Munkkimellakka perjantaina 29.10.

Jätä karkit, kepposet ja etenkin kurpitsat muille ja anna suosiolla periksi hirviömäiselle munkinhimollesi! Kaappaa pirullisen herkulliset pyöryläiset luisevaan kouraasi pakettina 6 € / 6 kpl tai yksittäin 1,50 € / kpl. Sitten vain haamuilet sopivan hämyisään holviin ja isket kulmahampaasi kiinni!

Mutta älä turhaan pelästy: tarjous on voimassa ilman mitään rajoituksia ja siihen kuuluvat sekä kuorrutetut että Talon munkit. Mellakka on käynnissä 29.10.2021 valikoiduissa HelmiSimpukoissa. Vai sanoisimmeko HELLmisimpukoissa muah hah hah hah haaaaaa..!?

Munkkimellakka: Ennakkotilaus

Tee ennakkotilaus to 28.10. klo 18 mennessä!

Montako munkkia aiot seivästää Halloweeninä? Riittääkö sinulle puoli tusinaa tuhottavaksi oman luolasi uumenissa? Vai tarvitsetko suuremman satsin joukolla jaettavaksi haamupalaksi?

Kun teet ennakkotilauksen lähimmästä HelmiSimpukastasi viimeistään torstaina 28.10. kello 18 mennessä, Munkensteinin hirviökokkimme osavat paistaa karmeisiin tarpeisiisi juuri oikean määrän munkkeja. Mulkoile Munkkimellakassa mukana olevat HelmiSimpukat alta ja tee tilaus:

Tilattavat tuotteet

Tilattavat munkit (minimitilaus 6€)

0.00 €

Tilauksen tiedot

Noutoajankohta

Lisätiedot

Omat yhteystiedot

  • Tilaus vahvistetaan sähköpostilla tai puhelimitse. Tilaus on voimassa vasta, kun se on asemalta vahvistettu.
  • Pidätämme oikeudet muutoksiin, mikäli asemalla on kyseisenä ajankohtana rajoitettu määrä valittuja tuotteita.
  • Mikäli et löytänyt mieleisiäsi tarjoiluja, kirjoita toiveesi tarjoilusta kohtaan Lisätiedot. Palaamme asiaan pikaisesti.
  • Tilaukset noudetaan ja maksetaan aseman kassalla, hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%.
  • Ennakkotilauksen minimisumma on 6€.