Kesän listalta ruoat koko vuodeksi?

HelmiSimpukan jo entuudestaan laaja ruokalista on Kesälistan annosten myötä entistäkin monipuolisempi. Niiden jälkiruokana sinulle saattaa napsahtaa makuja joka lähtöön; 5000 €:n arvosta lahjakortteja HelmiSimpukan herkkuihin. Kilpailun lisätiedot »

Voita HelmiSimpukka ruokalahjakortteja 5000 eurolla

Näin pääset kisaan

Pääset mukaan kisaan helposti: näytä vain kesällä kantiskorttia samalla, kun ostat syötävää tai juotavaa. Varmista ensin, että olet antanut markkinointiluvan: klikkaa tästä, valitse painikkeesta ”Tarkastele tiliasetuksia”, seuraavaksi klikkaa kohdasta ”Markkinointioikeudet ja -luvat” ja lopuksi ruksi yhteydenoton salliva laatikko aktiiviseksi.

Myönnä lupa ilmoittaa voitosta

Kesälista myös kuunneltavissaKesälista voi yllättää monipuolisuudellaan ne, jotka HelmiSimpukassa harvemmin vierailevat. Valitsetko Suomen järvistä nostetut Paistetut muikut, korkealaatuisen ja -profiilisen Katkarapuleivän vaiko todellisen klassikon, itse tehdyt Helmen lihapullat? Listan täydentää Driver’s Dog – hodari A-luokan makkaralla.

Löydä lähin asema

Kantiskorteilla syöt edullisemmin

Paistetut muikut HelmiSimpukan kanta-asiakkaille hintaa 14,50€ (ilman kantiskorttia 16,90€)

Kesälista vie matkoihinsa niin suuremman kuin pikkupurtavankin nälän. Ja kun vilautat ostaessasi Käteisalennuskorttia tai St1 Mastercardia, hankit matkaevääsi edullisemmin:

  • - Paistetut muikut 14,50 (16,90)
  • - Katkarapuleipä 11,50 (12,90)
  • - Helmen lihapullat, norm. koko 10,90 (12,90)
  • - Driver’s Dog 3,90 (3,95)

Saat hanajuoman ruoan kylkeen kantisetuna yhdellä eurolla. Kesähelteitä voit helpottaa Helmen Kylmä cold brew -kahvilla, kantiskortilla ruokailijalle 2 €, yksittäin ostettuna 3,50 € (ilman korttia 3,90).

Saat Käteisalennuskortin tarvittaessa samantien itsellesi kassalta. Voit toki myös hakea korttia kotiin toimitettavaksi tästä.

Hae kantiskorttia

Löydä lähin ravintola

Hae lähin HelmiSimpukka-asema

Ravintoloita ympäri Suomea

Mikäli matkaat tuttuja pysähdyspaikkoja pidemmälle, löydät lähimmän HelmiSimpukka-ravintolan reitiltä helposti asemahausta.

Löydä lähin ravintolasi