HelmiSimpukka-huoltamokauppiaaksi?
Ota asemasi

Hae tästä
St1-HelmiSimpukka-huoltamokauppias

Uusille huoltamokauppiaille luvassa useita asemia

St1 etsii nyt HelmiSimpukka-huoltamokauppiaita. Tulevat kauppiaat johtavat useampaa St1- ja Shell-asemaa. HelmiSimpukka-verkosto kattaa yli 130 toimipaikkaa, jotka ovat valmiina palveluitaan ja asiakkaitaan myöten, eri puolilla Suomea.

HelmiSimpukka ruokalistan annos

Valmiin pöydän kattaus

Tulevat HelmiSimpukka-huoltamokauppiaat pääsevät johtamaan jo toimivaa, useamman aseman verkostoa. Niin palvelutarjooma, logistiikka, järjestelmät kuin kokenut henkilökunta odottavat. Asiakaskuntakin on jo valmiina, joskin sitä voi kasvattaa entisestään esimerkiksi olemassa olevien kanta-asiakasohjelmien avulla.

Menestystä tukee myös ajanmukainen ja tunnettu ketjun palvelu- ja tuotekonsepti, jota saat kehittää aina vain toimivammaksi yhteistyössä muiden HelmiSimpukka-huoltamokauppiaiden sekä kumppanisi, St1:n kanssa.

Testaa, sovitko HelmiSimpukka-huoltamokauppiaaksi
St1-huoltoasema Pirkkala Express

Kumppanina vakaasti edistyksellinen St1

HelmiSimpukka-huoltamokauppiaana St1- ja Shell-asemilla kumppaninasi on St1, Suomen suurin listaamaton yhtiö.

St1 on kehittynyt nopeasti suomalaisesta huoltoasemaketjusta pohjoismaiseksi energiakonserniksi. Yhtiön kulttuurille onkin yhä tunnusomaista yrittäjähenkinen liiketoimintamalli sekä intohimo tehdä asioita uudella tavalla. St1:n visiona on olla johtava CO₂-hyvän energian valmistaja ja myyjä.

St1 – puhtaan energian tekijä
HelmiSimpukka-huoltamokauppias rekry

Haku on auki 30.9. saakka

Haluatko olla mukana menestyksessä ja kehityksessä? 

Täytä hakemus tästä 30.9. mennessä.

Hae tästä