Helmen uudistunut, kaikkien aikojen ruokalista kutsuu nostalgiannälkäiset nauttimaan

Uusi, kaikkien aikojen ruokalistamme tarjoaa menneiden vuosikymmenien rakastetut klassikkoannokset sekä ennennäkemättömiä uutuuksia. Testaa vaikka jättinälkään mitoitettu Helmen Jättileike tai Helmen Maalaissalaatti, jonka täytteeksi voi valita kanan tai savulohen lisäksi nostalgisesti ysärillä suomalaisia ihastuttamaan rantautuneen halloumin. Tulisuuden ja tamperelaisten ystäville iloinen uutuus puolestaan on siipiannos, joka ryyditetään legendaarisella Siipiweikkojen kastikkeella ja tarjoillaan ranskalaisten kera.

Enemmän varaa valita kuin koskaan

Kaikkien aikojen listalla on toki huomioitu myös kasvissyöjät ja nuorisolaiset – löytyy kotimaiset kasvisboltsit, salaatit sekä hampurilaista niin vegenä kuin lihapihvilläkin. Lapset kuljetetaan makumatkalle vanhempien lapsuuden kesiin kanakorien ja muiden naperoklassikoiden voimalla.

Saat kaikki annokset kätevästi take awayna mukaan. Löydät ruokalistan annokset 35 HelmiSimpukka Ravintola -asemalta ympäri Suomen. Ruokalistan tarjonta vaihtelee hieman, ja voitkin tarkistaa esimerkiksi pizzoja paistavat paikat asemahausta. Tervetuloa nauttimaan teiden parhaasta ruoasta!

HelmiSimpukka-uusi-ruokalista-burger

Lista kuin aikakone

Palaa mielessäsi menneille vuosikymmenille uudistuneen listan klassikkoannosten siivittämänä. Testaa Siipiweikkojen kastikkeella ryyditetyt siivet tai jättinälkään mitoitettu Helmen Jättileike. Koska ennenkin oli kaikki paremmin.

Selaa listaa
Pizza

Teiden parasta pizzaa

Helmen valikoiduilla pizza-asemilla paistetaan italialaiset herkut taatusti suomalaiseen suuhun sopiviksi, sillä laajan pizzavalikoiman lisäksi voit koota täysin oman makusi mukaiset täytteet fantasia-pizzaamme. Laitetaanko ananaksella vai ilman?

Katso pizzalista
HelmiSimpukka lasten annos

Kaikkien aikojen lastenlista

Koska vanha konsti toimii paremmin kuin pussillinen uusia, tarjoamme lapsille vuosikymmeniä ilolla uponneita klassikoita nauravista nakeista kanakoriin.

Katso lasten annokset
Asemahaku

Löydä lähin asema

Uudistuneen ruokalistan annoksista nautit HelmiSimpukka Ravintola -asemilla. Asemahausta näet näppärästi myös mm. pizzoja tarjoavat asemat.

Asemahakuun
Halloumisalaatti HelmiSimpukan ruokalistalta

Tilaa herkut ennakkoon

Kun perille on päästävä ennemmin kuin myöhemmin, säästät aikaa tilaamalla teiden parhaan pysähdyksen eväät ennakkoon. Annokset odottavat sinua jopa 30 minuutissa valmiina nautittavaksi tai mukaan napattavaksi.

Tee ennakkotilaus