Osta kahvi ja voita

Ostamalla HelmiSimpukan kahvin, voit voittaa 5000€ matkalahjakortin.

Kahvi HelmiSimpukassa voi viedä kantiksen kauas

Voit voittaa HelmiSimpukassa nyt 5000 €:n arvoisen Aurinkomatkojen matkalahjakortin jokaisella kupilla kahvia. Voittaja päättää matkakohteensa ja -seuransa siis aivan itse.

Jokainen kuppi kahvia, teetä tai kaakaota on yksi arpa, kun oston yhteydessä käytät St1 Käteisalennuskorttia tai St1 Mastercardia. Saat Käteisalennuskortin vaikka heti mukaan kassalta.

Huom! Kampanja on päättynyt 4.10.2022. Arvomme päävoiton 11.10.2022. Onnea osallistuneille!

Näin voit voittaa 5000 € matkan

Juo kahvia ja voita 5000€ matkalahjakortti.

Haavematkan tavoittelu käy lähes itsestään kahvin oston yhteydessä kaikissa HelmiSimpukoissa. Eli näin:

1. Ota käsiisi kupillinen mitä tahansa kahvia, teetä tai kaakaota HelmiSimpukassa. Suosittelemme uudemmasta viehättyville tummapaahtoista Paulig Café Singaporea ja perinteitä vaaliville Juhla Mokkaa

2. Käytä juoman ostohetkellä St1 Käteisalennuskorttia tai St1 Mastercardia. Saat Käteisalennuskortin heti kassalta, voit tilata omasi myös täältä.

3. Nauti kahvistasi ja tee samalla vaikka alustavia matkasuunnitelmia.

Jotta voimme tavoittaa sinut voiton osuessa kohdalle, muista myöntää markkinointilupa: kirjaudu kanta-asiakastilillesi sekä myönnä lupa kohdassa Asetukset.

Arvomme päävoiton 11.10. Onnea kisaan!

Arvonnan säännöt
Paulig Café Singapore on tummapaahtoinen, täyteläinen sekä aromikas, makuvivahteeltaan suklainen.

Paulig Café Singapore luo matkatunnelman – lähelle ja kauas

HelmiSimpukassa voi kupissa höyrytä nyt myös Paulig Café Singapore. Uutuuskahvi on tummapaahtoinen, täyteläinen sekä aromikas, makuvivahteeltaan suklainen.

Café Singapore on paahdettu Latinalaisen Amerikan Arabica-pavuista ja viimeistelty Robustalla. Robusta on Singaporen kahvikulttuurissa suosittu, vahva papu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ja mikä kahvikulttuuri se onkaan; suomalaisten tavoin singaporelaiset rakastavat kahvia, minkä todentaa 4–6 kupin päivätahti.

Virittäydy siis matkatunnelmaan hivenen eksoottisella kupillisella – jota varten ei tarvitse matkata lähintä HelmiSimpukkaa kauemmaksi.

Löydä lähin HelmiSimpukka
HelmiSimpukassa käytettävillä kanta-alennuskorteilla säästät niin ruoassa, juomassa kuin polttoaineissakin.

Tilaa kantiskortti ja säästä

HelmiSimpukassa käytettävillä kanta-alennuskorteilla säästät niin ruoassa, juomassa kuin polttoaineissakin. Esimerkiksi nyt kantikset nauttivat kahvin ja aina paikanpäällä paistetun Minimunkin tarjoushintaan 3 €

Voit tilata St1 Käteisalennuskortin sekä täyttää hakemuksen St1 Mastercardiin näppärästi täällä. Käteisalennuskortin voit myös napata kassalta nopeasti kaikilla St1- ja Shell-asemilla. Muista rekisteröidä korttisi ja myöntää markkinointilupa, jotta voimme tavoittaa sinut voiton osuessa kohdalle.

TILAA TAI REKISTERÖI KORTTISI