HelmiSimpukka
Express

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukka Express -asemat tarjoavat maukkaat eväät nopeasti

Uudet HelmiSimpukka Express -asemat tuovat HelmiSimpukoista tutut herkut entistä helpommin saataville. Express-asemilla nautit maittavasta aamupuurosta tai otat vitriinistä tuoretta evästä kätevästi mukaan. Lounasaikaan kaikki asemamme tarjoavat herkullista lounaskeittoa. Lisäksi nälkään kuin nälkään on tarjolla Driver’s-pikaruokaa aina aseman aukioloaikoina.

Express-asemien tarjonta

Palvelut - Driver's-pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Keittolounas HelmiSimpukka Express-asemilla 5,90€

Keittolounas kaikilta Express-asemilta

Nyt saat lämpimän lounaan ihan jokaisessa HelmiSimpukassa, myös Express-asemilla! Päivittäin vaihtuva keitto on tarjolla Express-asemilla lounasaikaan. 

Lataa lounaslista (pdf)
Express-asemien puuroaamupala

Puuroaamiainen 2€

HelmiSimpukan puuro keitetään päivittäin vaihtuvista hiutaleista – voit nauttia esimerkiksi tummaa mannapuuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa, ohrasuurimopuuroa ja monista muista hiutaleista keitettyä puuroa. 

Aina tuoretta kahvia, takeaway kahvi

Aina tuoretta kahvia

Me HelmiSimpukassa kiinnitämme erityistä huomiota kahvimme laatuun. Hyvä kahvihetki koostuu laadukkaista Pauligin kahvipavuista, raikkaasta vedestä ja siitä, että tarjolla on aina tuoretta kahvia. Meillä voit myös valita kahdesta täyteläisestä kahvilaadusta oman makusi mukaisen kahvin.

Nyt jo 100 HelmiSimpukkaa ympäri Suomen

HelmiSimpukka -ketju laajenee

Maistuisiko kupillinen herkullista kahvia? Niin kymmenilletuhansille muillekin päivittäin. Tai legendaarinen, aina herkullinen Talon munkki? Palvelemme sinua kohta jo 150 aseman verkoston voimin. Seuraa verkkopalvelussamme verkoston laajenemista ja tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu helmiSimpukka Express-asemiimme