HelmiSimpukka
Express

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukka Express -asemat tarjoavat maukkaat eväät nopeasti

HelmiSimpukka Express -asemat tuovat HelmiSimpukoista tutut herkut entistä helpommin saataville. Express-asemilta otat maittavan aamupuuron tai tuoretta evästä vitriinistä kätevästi mukaan. Lounasaikaan useimmat asemamme tarjoavat herkullista lounaskeittoa. Lisäksi nälkään kuin nälkään on tarjolla Driver’s-pikaruokaa aina aseman aukioloaikoina.

Express-asemien tarjonta

HelmiSimpukka Driver's-pikaruoka

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Tutustu valikoimaan
Express-asemien puuroaamupala

Puuroaamiainen 2€

HelmiSimpukan puuro keitetään päivittäin vaihtuvista hiutaleista – voit nauttia esimerkiksi tummaa mannapuuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa, ohrasuurimopuuroa ja monista muista hiutaleista keitettyä puuroa. 

Valitse kupin koko kahvihampaan kolotuksen mukaan – pieni, normaali tai iso kahvi

Aina tuoretta kahvia

Me HelmiSimpukassa kiinnitämme erityistä huomiota kahvimme laatuun. Hyvä kahvihetki koostuu laadukkaista Pauligin kahvipavuista, raikkaasta vedestä ja siitä, että tarjolla on aina tuoretta kahvia. Meillä voit myös valita kahdesta täyteläisestä kahvilaadusta oman makusi mukaisen kahvin.

Nyt jo yli 130 HelmiSimpukkaa ympäri Suomen

HelmiSimpukka-ketju laajenee

Maistuisiko kupillinen herkullista kahvia? Niin kymmenilletuhansille muillekin päivittäin. Tai legendaarinen, aina herkullinen Talon munkki? Palvelemme sinua jo yli 130 aseman verkoston voimin. Seuraa verkkopalvelussamme verkoston laajenemista ja tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu helmiSimpukka Express-asemiimme