Tilaa HelmiSimpukoiden
Herkut ennakkoon

HelmiSimpukka tilaa ennakkoon ja syö paikan päällä tai nouda mukaan

Maistuva tauko parantaa matkaa

Kun perille on päästävä ennemmin kuin myöhemmin, säästät aikaa tilaamalla teiden parhaan pysähdyksen eväät ennakkoon. Piristä matkaasi maittavalla ruoalla, tuhdilla Driver’s-pikaruoalla tai kepeästi kahvilla ja suolaisella tai makealla kahvileivällä. Annokset odottavat sinua valitsemallasi asemalla jopa 30 minuutin kuluttua tilauksesta valmiina nautittavaksi tai mukaan napattavaksi. Tilaa kätevästi verkosta ja maksa noutaessa.

Jos liikut yli 10 hengen ryhmän voimin, voit tilata ruoat etukäteen suoraan ryhmämatkamenustamme.

Tilaa ennakkoon

ruokalista

Koko à la carte -lista

Teiden herkullisimmat annokset tekevät pysähdyksestäsi teiden maistuvimman – nyt ilman odottelua. HelmiSimpukka Ravintoloissa tarjolla olevasta listasta vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tilanteeseen – niin yökyöpeleille, pikkuväelle kuin vegaaneillekin.

Tilaa ennakkoon
Driver's – teiden tuorein pikaruoka.

Driver’s pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Aidosti lihapitoiset ja herkulliset Driver's pikaruoka-annokset ovat valmiina matkaan silloin kuin sinäkin kaikilla HelmiSimpukka Ravintola- ja Express-asemilla.

Tilaa ennakkoon
HelmiSimpukka kahvilatuotteet pikkunälkään

Pikkunälkään

Pikaiseen mielen ja kehon virkistykseen löydät HelmiSimpukasta laajan valikoiman tuoreita, paikan päällä tehtyjä kahvilatuotteita ja höyryävän kuumaa, juuri keitettyä kahvia. Munkit, muut kahvilatuotteet ja tietysti kahvi on tilattavissa ennakkoon kaikilta HelmiSimpukka-asemilta.

Tilaa ennakkoon
Tee ruokatilaus ennakkoon ryhmälle verkossa.

Ryhmille

HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tilaa ennakkoon eväät ryhmämatkalle, pelireissulle tai vaikka firman palaveriin.

Ryhmätilaus