Uusi, kaikkien aikojen ruokalista tarjoaa rakastettuja klassikoita

Ke, 19.5.2021 - 11:18 |

HelmiSimpukan uudella listalla myös siipiannokset

Uudistetulla ruokalistalla huomioidaan niin nostalgiannälkäiset kuin kasvissyöjätkin. Tarjolla on meheviä klassikoita, laajempi valikoima, uusi lastenlista sekä ilahduttavan tuore pizzalista.

HelmiSimpukka Ravintoloiden uusi, kaikkien aikojen ruokalista tarjoaa menneiden  vuosikymmenien rakastetut klassikkoannokset sekä ennennäkemättömiä uutuuksia.

Uusina annoksina listalle pääsivät jättinälkään mitoitettu Helmen Jättileike, joka ei taatusti jätä onttoa oloa. Uuteen Helmen Maalaissalaattiin voi täytteeksi valita kanan tai savulohen lisäksi nostalgisesti ysärillä suomalaisia ihastuttamaan rantautuneen halloumin. Tulisuuden ja tamperelaisten ystäville iloinen uutuus puolestaan on siipiannos, joka ryyditetään legendaarisella Siipiweikkojen kastikkeella ja tarjoillaan ranskalaisten kera.

Kaikkien aikojen listalla on huomioitu kasvissyöjät entistä paremmin. Vegevaihtoehtoina löytyy muun muassa Aina tarjolla -listaa täydentävä vegaaninen Vegeboltsi-annos, jonka saa eteensä aina aseman ollessa avoinna. Toki Aina Tarjolla -listalla on edelleen rakastetut klassikot Helmen lihapullista lähtien.

Nuorisolaiset ja nuorisonmieliset ilahtuvat uuden listan entistä laajemmasta hampurilais- ja pizzakattauksesta sekä laajentuneesta lastenlistasta, jossa kuljetaan vanhempien lapsuuden kesiin muun muassa kanakorin ja nauravien nakkien voimalla. Koska ennenkin oli paremmin.

Tutustu uuteen ruokalistaan »