Rajoitukset kiristyvät – HelmiSimpukat ovat auki ja palvelevat teitä!

Ke, 12.1.2022 - 12:14 |

Meille voit edelleen tulla nauttimaan pikaruokaa, kahvilatuotteita tai ruoka-annoksia. Aukioloaikojen rajoitukset eivät koske huoltamoiden yhteydessä toimivia ravitsemisliikkeitä eli asemamme ovat avoinna normaalisti ja meillä voi ruokailla tavalliseen tapaan ympäri vuorokauden.

Muut rajoitukset kuten asiakaspaikkamäärä, turvavälit ja hygieniaohjeistukset ovat voimassa. Käytäthän meillä asioidessasi kasvomaskia ja käsidesiä sekä pidät riittävää turvaväliä. Emme kysy asiakkailtamme koronapassia huoltamoilla.

Tiesithän myös, että useimmissa HelmiSimpukoissa käy maksuvälineenä ePassi, Eazybreak, Smartum ja Edenred lounaan ostoon.

Palvelumestarit palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10–18 tankaten, pesten tuulilasia ja lisäten lasinpesunestettä. Palvelumestarimme käyttävät kasvomaskeja ja säilyttävät etäisyyden turvallisen asioinnin takaamiseksi. Perfect-autopesun voit ostaa aseman kassan lisäksi myös St1 Way -sovelluksesta tai verkkokaupasta, jolloin voit suoraan kurvata pesuun. 

Ammattiautoilijoiden palvelut ovat myös avoinna. Valikoiduissa HelmiSimpukoissa olevat raskaan kaluston kuljettajille tarkoitetut suihkut ja saunat ovat kuljettajien käytössä ja niitä siivotaan tehostetusti. Näet tarkemmat tiedot täältä.

Tervetuloa asioimaan terveenä!
Löydä lähin asema