Nopeampi ja helpompi tauko HelmiSimpukan ryhmätilauksella!

To, 12.7.2018 - 09:07 |

HelmiSimpukka - tilaa ryhmäruokailu helposti verkosta!

Tiesitkö, että ryhmätilausten tekeminen etukäteen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta? Varaat meiltä HelmiSimpukasta tarjoilut koko poppoolle helposti verkon kautta – paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Maistuva tauko parantaa matkaa!

Olitte sitten matkalla ryhmäreissulle, pelimatkalle, viikonloppuleirille tai vaikkapa koko suvun voimin lomailemaan, meiltä varaat herkut koko porukalle nopeasti ja vaivattomasti. Vähintään kymmenen hengen ryhmän varauksen voi tehdä helposti netissä vain muutamalla klikkauksella. Saat tilauksesta myös 10% alennuksen kun tilauksesi arvo ylittää 100 euroa ja se maksetaan kerralla. Meiltä löydät myös kokoustarjoilut sekä osalta asemista kokoustilat.

Voitte valita ryhmällenne kätevästi tarjoilut ryhmäruokailu-menusta, ruokalistalta tai vitriinituotteistamme pienimpiä matkalaisia tietenkään unohtamatta! Samalla hoituu juomien ja jälkiruokien varaaminen. HelmiSimpukka on apuna kiireisimmillekin matkailijoille, sillä vitriinituote-listan tarjottavat on varattavissa myös mukaan.

Helpota matkastressiä ja tuo ryhmäsi onnistuneelle tauolle!

Katso asemat matkanne varrella ja tee tilaus ennakkoon.