Munkkimellakka perjantaina 27.4.

Pe, 20.4.2018 - 15:17 |

HelmiSimpukoiden Munkkimellakka tulee taas! Munkkimellakan kunniaksi perjantaina 27.4. tuoreet, itsetehdyt Talon Munkit 1 € / kpl ja minimunkit 0,50 € / kpl.

Mellakkahintaisia munkkeja on tarjolla vain mellakkapäivänä 27.4. kaikissa HelmiSimpukoissa ympäri Suomen. Munkit voi myös tilata kätevästi ennakkoon verkossa ja noutaa mukaan mellakkapäivänä. Ennakkotilaukseen voit valita isot munkit hintaan 10 kpl / 10 € ja minimunkit 12 kpl / 6 €. Nyt kannattaa siis ottaa varaslähtö vappuun ja tilata munkit mellakkahinnoin vaikka työpaikalle. Tee tilaus tästä! (https://www.shellhelmisimpukka.fi/munkkimellakka)

Mellakkapäivänä 27.4. voit myös seurata, kuinka Suomen kovin kilpasyömäri Jesse Pynnönen yrittää munkinsyönnin maailmanennätystä Ylämyllyn HelmiSimpukassa. Seuraa koitosta livenä HelmiSimpukan Facebookissa ja Instagramissa klo 12 alkaen, ja arvaa lopputulos - voit voittaa ennätysmäärän munkkeja! Liity siis mukaan mellakkaan! Pääset osaksi mellakkatunnelmaa myös paikan päällä lähimmässä HelmiSimpukassasi. Tervetuloa herkuttelemaan! Löydä lähin HelmiSimpukka