Legendaarinen Talon munkki on nyt vegaaninen!

Ma, 11.6.2018 - 10:23 |

HelmiSimpukka Talon munkki

Itse tehdyt, suussasulavat talon munkkimme ovat jo vuosien ajan olleet ketjumme suuri ylpeydenaihe. Jokainen munkki pyöritellään, paistetaan ja koristellaan käsin paikan päällä asemalla. Tiesitkö, että tämä perinteikäs herkku on nykyään täysin vegaaninen?

Jo legendan maineeseen nousseita talon munkkeja on paistettu HelmiSimpukoissa lähes vuosikymmenen ajan. Keittiöissämme ympäri Suomen pyöritelläänkin vuosittain yli miljoona munkkiaihiota. Hittituotteemme kunniaksi järjestämme myös kaksi kertaa vuodessa Munkkimellakkapäivän, jolloin munkinnälkäiset matkaajat pääsevät nauttimaan näistä kauniin kullanruskeaksi paistetuista herkuista huippuedulliseen hintaan. Edellisenä mellakkapäivänä 27.4. myimme ennätykselliset 87 129 munkkia. Seuraavan kerran munkit mellakoivat asemillamme jälleen marraskuussa.

Me HelmiSimpukoissa toivomme, että koko seurueesi matka jatkuu asemiltamme aina iloisin mielin ja täydellä vatsalla. Tämän vuoksi olemmekin halunneet varmistaa, että runsaasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kuorrutettuja munkkejamme lukuunottamatta ei legendaarisen talon munkin valmistuksessa ole käytetty lainkaan eläinperäisiä tuotteita. Täysin vegaaninen munkkitaikina onkin hartaan kehitystyön tulos, eikä munkkien maussa tai laadussa ole tingitty. Kyseessä onkin sama tuttu ja turvallinen talon munkki - vielä entistä parempana!

Vegaaninen munkkimme maistuu taatusti kaikille - tuo siis koko seurueesi herkuttelemaan lähimpään HelmiSimpukka-ravintolaan tai HelmiSimpukka Express-asemalle. Vastapaistettuja talon munkkeja nautit jo 91 asemalla kautta Suomen!

Löydä lähin asema