Hirvimerkki!-kampanjakiertue HelmiSimpukka-asemilla 8.–12.10.

To, 4.10.2018 - 13:48 |

Shell HelmiSimpukka on mukana Hirvimerkki! 2018 -kampanjassa. Kampanjakiertue starttaa 5.10. Helsingin Narinkkatorilta ja kiertää seuraavalla viikolla viidellä eri HelmiSimpukka-asemalla. Kutsumme kaikki tiellä liikkujat mukaan!

Hirvimerkki! -kampanja kouluttaa autoilijoita ennakoimaan hirvikolareita sekä kehittää uusia tapoja varoittaa hirvivaarasta ja opastaa kuinka toimia kolarin sattuessa. Tapahtumissa pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa hirvionnettomuuksien ennaltaehkäisemisestä ja oikeasta toimintatavasta kolaripaikalla, jos hirvikolari kuitenkin sattuu. Voit tutustua myös hirvistä varoittaviin teknisiin järjestelmiin sekä autojen uusimpaan turvatekniikkaan.

Kiertueen tähtenä toimii itseoikeutetusti Herra Hirvi, täysikokoinen uroshirvi, jonka mittasuhteita pääset katsomaan tuulilasin läpi nähtynä. Tapahtumat ovat avoimia kaikille ja soveltuvat koko perheelle.

Kiertue starttaa perjantaina 5.10. Helsingin Narinkkatorilla avajaistilaisuudessa klo 12–14. Paikalla on kaikki kiertueen yhteistyökumppanit, Herra Hirvi ja runsaasti hirvitietoutta! Tyhjin vatsoin ei tarvitse tapahtumassa viihtyä, sillä jaamme 2000 HelmiSimpukan itse tehtyä munkkia sekä tuoretta, aamulla meijeristä haettua maitoa!

Kiertue jatkuu maanantaista 8.10. HelmiSimpukka-asemilla klo 11–17.

Kiertueaikataulu:

Kampanjan toteuttavat Suomen autokoululiitto, Suomen Metsästäjäliitto ja Trafi yhteistyössä Shell HelmiSimpukan, St1 Oy:n, Volvo Cars:n, Volvo Trucks Suomen ja V-Traffic:n kanssa.

Tervetuloa!