HelmiSimpukka on Nenäpäivässä mukana tekemässä hyvää!

Pe, 17.8.2018 - 09:51 |
HelmiSimpukka on Nenäpäivässä mukana tekemässä hyvää!

 

Nenäpäivä järjestetään tänä vuonna Suomessa jo 12. kerran. Tänä vuonna HelmiSimpukkakin on mukana Nenäpäiväkeräyksessä.

HelmiSimpukka viettää tänä vuonna Nenäpäivää jokaisella asemalla!

HelmiSimpukka toimii muun muassa Nenäpäivä-nenän virallisena jälleenmyyntipaikkana. Löydät hauskat Nenät asemilta syyskuusta alkaen. Lisäksi kaikista kampanja-aikana myydyistä lihapulla-annoksista 50 senttiä ja munkeista 10 senttiä lahjoitetaan Nenäpäiväkeräykseen. 

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa, sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

“Nenäpäivän työ sen eteen, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevilla lapsilla olisi mahdollisuus hyvään elämään, on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi jaamme Nenäpäivän ajatuksen siitä, että hyväntekeväisyys saa olla hauskaa ja iloista. Nenäpäivätuotteet asemillamme täydentävät hauskaa pysähdystä HelmiSimpukassa – nyt myös mahdollisuudella tehdä hyvää”, sanoo HelmiSimpukan markkinointi- ja tuotepäällikkö Ville-Eemeli Junnola.

Tänä vuonna Nenäpäivää vietetään 9.11. Kampanja alkaa virallisesti tänä vuonna 18.10., ja HelmiSimpukan syksyyn onkin luvassa monipuolisesti toimintaa ja tempauksia keräykseen liittyen.

Tavoitteena on 20 000 euron keräyspotti. Summalla voidaan mahdollistaa muun muassa opettajankoulutusta, lasten ja etenkin tyttöjen kouluunpääsyä sekä varhaiskasvatuskeskusten, koulujen ja esikoulujen rakentamista ja kunnostamista.

Voit tulla mukaan auttamaan! HelmiSimpukka haastaakin niin henkilökuntansa, yhteistyökumppanit kuin asiakkaatkin osallistumaan Nenäpäivän keräykseen. Lahjoittaa voit jo nyt verkossa HelmiSimpukan Nettilippaaseen osoitteessa www.nenapaiva.fi/helmisimpukka.