HelmiSimpukan uudistettu lounas tarjoaa makuja joka lähtöön

Ma, 1.11.2021 - 09:15 |

HelmiSimpukan lounas on uudistunut.

Kuuden viikon pituinen lounaslista varmistaa, että vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan ja kyllästyminen liki mahdotonta.

HelmiSimpukka uudisti lounaslistansa. Uusi lounas on tarjolla kaikilla HelmiSimpukka Ravintola -asemilla maanantaista 1.11. lähtien. Tuttuun tapaan listalta löytyy maukasta, konstailematonta kotiruokaa joka päivä, useilla asemilla jopa kahtena päivittäisenä vaihtoehtona.

Kotiruoan lisäksi lounaalla on tarjolla päivän keitto sekä päivän leike kanasta tai possusta höystettynä klassisilla leikelisukkeilla hawaijinleikkeestä metsästäjänleikkeeseen. Uutuutena päivän leikkeen saa tilattua myös kasvissyöjälle sopivana versiona, rapsakkaan maukkaaksi pariloituna soijaleikkeenä.

Vaikka valinnanvaraa on ennennäkemätön määrä, klassikoista emme silti luovu; joka perjantai on Lihapullaperjantai, eli omistettu rakastetuille Helmen Lihapullille.

Lounas on aina edullisempi kantiksille; hinta vaihtelee asemakohtaisesti, mutta siitä saa alennusta näyttämällä St1 Käteisalennuskorttia tai St1 Mastercardia. Asemakohtaiset päivittäiset lounaslistat ja aukioloajat näet asemahausta.

Tutustu uudistuneeseen lounaaseen ja koko lounaslistaan.