HelmiSimpukan ruokalista uudistui tuhdin nostalgian siivittämänä

Ma, 8.6.2020 - 15:21 |

HelmiSimpukka uusi ruokalista – klassisesti uudistettu

Inspiraatio uudelle listalle ammennettiin vanhoista hyvistä ajoista, ja reseptiikka rakentui kotimaisille raaka-aineille Avainlippu-tunnuksen arvoisesti.

HelmiSimpukka-ravintoloiden tuore ruokalista juhlistaa nostalgisia makuja jyhkeästä klubileivästä klassiseen wieninleikkeeseen. Lista rakentuu tuttuun tapaan viidestä osiosta, jotka varmistavat, että valikoimaa löytyy koko autokunnalle.

Etenkin Helmen Klassikot vaalivat perinteisiä, lähes ikonisia reseptejä – muun muassa rakastettu wieninleike etunenässä. Aina Tarjolla -listan herkuilla, Helmen ikoniset lihapullat etunenässä, taas vatsa täyttyy aina, kun asema on avoinna. Pizzalistalle pääsivät ne kaikkein halutuimmat päälliset, ja laajasta täytevalikoimasta voi myös rakentaa oman unelmiensa pizzan. Modernimpaa diner-henkistä purtavaa, kuten tyylikkään klassinen klubileipä, löytyy listan Hampurilaiset ja leivät -valikoimasta.

Nostalgian rinnalla on pidetty mielessä myös nykyaikaiset ruokailutottumukset. Listalta löytyy niin gluteenittomia kuin vegaanisiakin vaihtoehtoja – ja mehevä reseptikka pitää huolen, että nämä annokset maistuvat kaikille, ruokavalioon katsomatta.

Uudistuksen myötä à la carte -listan annoksista saa rahoilleen entistä enemmän vastinetta, sillä ruokajuomat – maito, vesi ja kahvi – kuuluvat nyt aterian hintaan. Hanasta tarjoiltavat virvoitusjuomat puolestaan saa aterian kylkeen vain eurolla.

Uuden listan suunnittelussa lähdettiin paitsi asiakkaiden suosikkien löytämisestä, myös kotimaisten raaka-aineiden suosimisesta. Tämän johdosta uudistuneelle ruokalistalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Tutustu uuteen ruokalistaan!