19.4. alkaen voit ruokailla HelmiSimpukoissa taas paikan päällä koko maassa

Pe, 16.4.2021 - 11:09 |

Maanantaista 19.4. klo 00 alkaen asiakkaat voivat ruokailla/kahvitella kaikissa HelmiSimpukoissa paikan päällä koko maassa. 

Rahtarisaunat ja -suihkut ovat edelleen käytössä rajoitetuilla asiakasmäärillä eli yksi kerrallaan.

Voit siis 19.4. alkaen ruokailla ja kahvitella koko maassa myös paikan päällä tai voit edelleen ostaa ruokaa mukaan.

Palvelumestarit palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10–18 tankaten, pesten tuulilasia ja lisäten lasinpesunestettä. Palvelumestarimme käyttävät kasvomaskeja ja säilyttävät etäisyyden turvallisen asioinnin takaamiseksi. Perfect-autopesun voit ostaa aseman kassan lisäksi myös St1 Way -sovelluksesta tai verkkokaupasta, jolloin voit suoraan kurvata pesuun.

Ammattiautoilijoiden palvelut ovat edelleen avoinna. Valikoiduissa HelmiSimpukoissa olevat raskaan kaluston kuljettajille tarkoitetut suihkut ja saunat ovat kuljettajien käytössä, kuitenkin niin, että tiloihin pääsee toistaiseksi vain yksi henkilö kerrallaan. Suihku- ja saunatiloja siivotaan tehostetusti. Näet tarkemmat tiedot täältä.

Käytäthän meillä asioidessasi kasvomaskia ja käsidesiä sekä pidät riittävää turvaväliä. Vältäthän turhaa liikkumista ja istut mahdollisimman paljon omalla paikallasi pöydän ääressä.

 

Voimassaolevat rajoitukset 18.4. asti

Seuraavat ravitsemisliikkeitä koskevat rajoitukset jatkuvat sunnuntaihin 18.4. asti osana koronavirusepidemian torjuntaa.

Asemillamme, jotka sijaitsevat Ahvenanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Lapin maakunnassa Kittilän kuntaa lukuun ottamatta, voi ruokailla paikan päällä kahvila- ja ravintolatiloissa, kuten edelleen myös Kainuun ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sijaitsevilla asemillamme. Sitä vastoin Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa, kuten edelleen myös seuraavien maakuntien Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa ja Varsinais-Suomi, alueella sijaitsevat asemamme myyvät ruokaa take away -myyntinä. Niistä voi siis ostaa mukaan muualla nautittavaksi pikaruokaa, kahvilatuotteita ja ravintoloista lounasta sekä ruoka-annoksia.

Voit siis tulla tankkaamaan, pesettämään autosi, ostamaan autotarvikkeita tai pakattuja elintarvikkeita sekä lisäksi noutamaan mukaan pikaruokaa, kahvilatuotteita ja ravintoloista myös lounas- ja ruoka-annoksia. Ravintoloiden ruokalistan laajuus voi vaihdella asemakohtaisesti poikkeusaikana.

Seuraavissa HelmiSimpukoissa voit ruokailla edelleen myös paikan päällä, koska ne sijaitsevat maakunnissa, jotka jäivät tämän rajoitustoimen ulkopuolelle:

Suosittelemme asiakkaita käyttämään meillä asioidessaan kasvomaskia ja käsidesiä sekä pitämään riittävää turvaväliä.

Tervetuloa asioimaan terveenä!
Löydä lähin asema