19.4. alkaen voit ruokailla HelmiSimpukoissa taas koko maassa

Ma, 19.4.2021 - 09:09 |

Maanantaista 19.4. klo 00 alkaen asiakkaat voivat ruokailla/kahvitella kaikissa HelmiSimpukoissa paikan päällä koko maassa.

Rahtarisaunat ja -suihkut ovat edelleen käytössä rajoitetuilla asiakasmäärillä eli yksi kerrallaan.

Voit siis nyt ruokailla ja kahvitella koko maassa myös paikan päällä tai voit edelleen ostaa ruokaa mukaan. Saat ruokailla paikan päällä asemien aukioloaikoina, eli huoltoasemillamme voit ruokailla myös klo 18 jälkeen.

Palvelumestarit palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10–18 tankaten, pesten tuulilasia ja lisäten lasinpesunestettä. Palvelumestarimme käyttävät kasvomaskeja ja säilyttävät etäisyyden turvallisen asioinnin takaamiseksi. Perfect-autopesun voit ostaa aseman kassan lisäksi myös St1 Way -sovelluksesta tai verkkokaupasta, jolloin voit suoraan kurvata pesuun.

Ammattiautoilijoiden palvelut ovat edelleen avoinna. Valikoiduissa HelmiSimpukoissa olevat raskaan kaluston kuljettajille tarkoitetut suihkut ja saunat ovat kuljettajien käytössä, kuitenkin niin, että tiloihin pääsee toistaiseksi vain yksi henkilö kerrallaan. Suihku- ja saunatiloja siivotaan tehostetusti. Näet tarkemmat tiedot täältä.

Käytäthän meillä asioidessasi kasvomaskia ja käsidesiä sekä pidät riittävää turvaväliä. Vältäthän turhaa liikkumista ja istut mahdollisimman paljon omalla paikallasi pöydän ääressä.

Tervetuloa asioimaan terveenä!
Löydä lähin asema