HelmiSimpukka

Shell Etelä-Haagasta automaattiasema

To, 20.1.2022 - 14:35

Shell Etelä-Haagan HelmiSimpukka-ravintola, Perfect-autopesu ja huoltamomyymälä suljetaan 23.1.2022 ja asema muuttuu 24.1. alkaen Shell Express -automaattiasemaksi. 

Rajoitukset kiristyvät – mutta HelmiSimpukat ovat auki ja palvelevat asiakkaita!

Ke, 12.1.2022 - 12:14

Meille voit edelleen tulla nauttimaan pikaruokaa, kahvilatuotteita tai ruoka-annoksia. Aukioloaikojen rajoitukset eivät koske huoltamoiden yhteydessä toimivia ravitsemisliikkeitä eli asemamme ovat avoinna normaalisti ja meillä voi ruokailla tavalliseen tapaan ympäri vuorokauden.

Muut rajoitukset kuten asiakaspaikkamäärä, turvavälit ja hygieniaohjeistukset ovat voimassa. Käytäthän meillä asioidessasi kasvomaskia ja käsidesiä sekä pidät riittävää turvaväliä. Emme kysy asiakkailtamme koronapassia huoltamoilla.

Etumatkaajat-yhteisö kutsuu käyttäjät kehittämään huoltamopalveluita

Pe, 8.10.2021 - 10:54

Shell- ja St1-asemat sekä HelmiSimpukka Ravintolat haluavat asiakkaidensa mielipiteen kuuluviin.

Vastaperustettu Etumatkaajat-yhteisö on kaikille avoin ryhmä, jossa teiden käyttäjät osallistetaan Shell- ja St1-asemien sekä HelmiSimpukka-ravintoloiden palveluiden ja tuotteiden kehitykseen.

19.4. alkaen voit ruokailla HelmiSimpukoissa taas paikan päällä koko maassa

Ma, 19.4.2021 - 09:09

Maanantaista 19.4. klo 00 alkaen asiakkaat voivat ruokailla/kahvitella kaikissa HelmiSimpukoissa paikan päällä koko maassa.

Rahtarisaunat ja -suihkut ovat edelleen käytössä rajoitetuilla asiakasmäärillä eli yksi kerrallaan.

Voit siis nyt ruokailla ja kahvitella koko maassa myös paikan päällä tai voit edelleen ostaa ruokaa mukaan. Saat ruokailla paikan päällä asemien aukioloaikoina, eli huoltoasemillamme voit ruokailla myös klo 18 jälkeen.