Aamiainen on
päivän tärkein ateria!

Aamiainen on päivän tärkein ateria!

HelmiSimpukka -ravintolan runsas aamiainen on tarjolla joka päivä

HelmiSimpukan uudella aamiaisella täytät vatsasi nopeasti, helposti ja maukkaasti. Tarjoilemme kaikissa HelmiSimpukoissa täyttävän buffet- tai lautasaamiaisen tai maistuvan puuroaamiaisen runsailla lisukkeilla. Runsas aamiainen on tarjolla joka päivä varhaisesta aamusta aina kello 10 saakka. Lämpimään aamiaiseen kuuluu myös leipäpöydän tuoreet, meillä itsetehdyt leivät.

Kahviksi voit valita klassista Paulig Juhla Mokkaa tai uutuutena tummapaahtoista Paulig Cafe New Yorkia. Kaikki aamiaisvaihtoehdot ovat saatavilla myös gluteenittomana. Tällä aamiaisella jaksaa pitkälle!

 

Lämmin aamiainen 7,90 €

Lämmin aamiainen 7,90 €

Ankarinkin aamunälkä taltutetaan lämpimällä aamiaisella, johon kuuluu nakkeja, uunimunakasta, karjalanpiirakoita munavoilla sekä röstiperunat. Lämmin annos täydentyy kahvilla, tuoreella leivällä sekä päivän puurolla. Aamiainen tarjoillaan asemasta riippuen buffetpöydästä tai valmiina annoksena suoraan pöytään.

Puuroaamiainen 2 €

Puuroaamiainen 2 €

HelmiSimpukan puuro keitetään päivittäin vaihtuvista hiutaleista - voit nauttia esimerkiksi tummaa mannapuuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa, ohrasuurimopuuroa ja monista muista hiutaleista keitettyä puuroa. Tuunaa annoksesi siemensekoituksilla, kauden hillolla tai marjoilla, sokerilla, kanelilla, voilla tai mehukeitolla. 
 

Tuoretta leipää joka aamu

Lämpimään aamiaiseen kuuluu mukaan HelmiSimpukan leipäpöydän valikoima. Tarjolla on tuoretta, meillä itsetehtyä leipää ja lämpimänä tarjoiltavaa ruisleipää, voita ja tuorejuustolevitettä.

Täydennä aamupalasi tuoremehulla tai smoothiella

Täydennä aamusi kolikoilla

Aamiaisen yhteydessä voit ostaa tuoremehun ja muut ruokajuomat euron lisämaksulla. Aamiaisen ostaja voi myös kahdella eurolla valita vaihtuvasta jälkiruokavalikoimasta mieleisensä. Tarjolla on päivittäin smoothieita, jugurtti- ja hedelmäpikareita sekä muita herkullisia jälkiruokia.

Emme unohtaneet gluteenittomia!

Emme unohtaneet gluteenittomia!

Kaikki aamiaiset ovat saatavilla täysin gluteenittomina versioina normaaliin hintaan. Pyydä gluteeniton aamiainen kassalta.