Aamiainen on
päivän tärkein ateria!

Kahvia, puuroa, leipää, karjalanpiirakoita, marjoja

HelmiSimpukassa on tarjolla runsas aamiainen joka päivä!

Aamiaisellamme täytät vatsasi nopeasti, helposti ja maukkaasti. Tarjoilemme HelmiSimpukka Ravintoloissa täyttävän buffet- tai lautasaamiaisen tai maistuvan puuroaamiaisen runsailla lisukkeilla. Aamiainen on tarjolla joka päivä varhaisesta aamusta aina kello 10 saakka. Lämpimään aamiaiseen kuuluu myös leipäpöydän tuoreet, meillä itse tehdyt leivät.

Kahviksi voit valita klassista Paulig Juhla Mokkaa tai tummapaahtoista Paulig Cafe New Yorkia. Kaikki aamiaisvaihtoehdot ovat saatavilla myös gluteenittomana. Tällä aamiaisella jaksaa pitkälle!

HelmiSimpukka Express -asemilla nautit puuroaamiaisen päivittäin vaihtuvista hiutaleista tai nappaat mukaan kätevän ja edullisen Aamiaispaketin, joka pitää takuuvarmasti kylläisenä pitkälle päivään!

HelmiSimpukan aamupalaan kuuluu nakkeja, munakokkelia, karjalanpiirakoita tuorejuusto-munavoilla sekä puuro.

HELMEN AAMUPALA 7,90 €

Ankarinkin aamunälkä taltutetaan lämpimällä aamiaisella, johon kuuluu nakkeja, munakokkelia, karjalanpiirakoita tuorejuusto-munavoilla sekä puuro. Lämmin annos täydentyy mehulla ja kahvilla, teellä tai kaakaolla. Lisäksi nautit leipäpöytämme tuoreesta leivästä sekä  levitteitä, kinkkua, juustoa ja vihanneksia. Aamiainen tarjoillaan asemasta riippuen buffetpöydästä tai valmiina annoksena suoraan pöytään.

HelmiSimpukan aamiaispaketti: puuro, karjalanpiirakat ja kahvi

HELMEN AAMIAISPAKETTI 3,90 € 

Näppärä Aamiaispaketti sisältää aamupuuron päivittäin vaihtuvista hiutaleista, kaksi karjalanpiirakkaa sekä kahvin, teen tai kaakaon. Voit nauttia aamiaisen asemalla tai napata mukaan kaikilta HelmiSimpukka Express -asemilta.

Hae lähin asema
puuroaamiainen_vain2puuroa

Puuroaamiainen 2 €

HelmiSimpukan puuro keitetään päivittäin vaihtuvista hiutaleista - voit nauttia esimerkiksi tummaa mannapuuroa, riisipuuroa, kaurapuuroa, ohrasuurimopuuroa ja monista muista hiutaleista keitettyä puuroa. Tuunaa annoksesi siemensekoituksilla, kauden hillolla tai marjoilla, sokerilla, kanelilla, voilla tai mehukeitolla. 
 

Tuoretta leipää joka aamu

Lämpimään aamiaiseen kuuluu mukaan HelmiSimpukan leipäpöydän valikoima. Tarjolla on tuoretta, meillä itsetehtyä leipää ja lämpimänä tarjoiltavaa ruisleipää, voita ja tuorejuustolevitettä.

Täydennä aamupalasi esimerkiksi raikkaalla smoothiella +2€

Täydennä aamusi kolikoilla

Aamiaisen yhteydessä voit ostaa kahdella eurolla vaihtuvasta valikoimasta mieleisesi lisukkeen. Tarjolla on päivittäin smoothieita, jugurtti- ja hedelmäpikareita sekä muita herkullisia jälkiruokia.