Millainen aamu saisi olla?
HELMEN AAMIAISET

HelmiSimpukan aamupalalla kahvia, puuroa, leipää, karjalanpiirakoita, marjoja.

HelmiSimpukassa on tarjolla runsas aamiainen joka päivä!

Aamiaisellamme täytät vatsasi nopeasti, helposti ja maukkaasti. Tarjoilemme HelmiSimpukka Ravintoloissa täyttävän aamiaisen tai maistuvan puuroaamiaisen runsailla lisukkeilla. Aamiainen on tarjolla joka päivä varhaisesta aamusta aina kello 10 saakka. Lämpimään aamiaiseen kuuluu myös leipäpöydän tuoreet, meillä itse tehdyt leivät.

Kahviksi voit valita klassista Paulig Juhla Mokkaa tai tummapaahtoista Paulig Café Singaporea. Aamiaisbuffet ovat saatavilla myös gluteenittomana, tiedustele tästä lisää asemalta. Tällä aamiaisella jaksaa pitkälle!

HelmiSimpukka Express -asemilla nautit puuroaamiaisen päivittäin vaihtuvista hiutaleista tai nappaat mukaan kätevän ja edullisen Aamupalapaketin, joka pitää takuuvarmasti kylläisenä pitkälle päivään!

HelmiSimpukan aamupalaan kuuluu nakkeja, munakokkelia, karjalanpiirakoita tuorejuusto-munavoilla sekä puuro.

Helmen aamiainen 8,90€ Ravintoloista

Valinta, joka on paljosta kiinni
On mannermaisia aamiaisia, mutta tässä olisi kokonsa puolesta mannertenvälinen: munakokkelia, tuoretta leipää, kinkkua, juustoa, vihanneksia riisipiirakoita tuorejuusto-munavoilla, nakkeja, aamupuuroa marjoineen sekä mehu ja kahvi, tee tai kaakao. Onnittelemme jo tässä vaiheessa, että jaksoit lukea koko litanian – sitten vain sisäistämään lukemasi paikan päälle. 

Buffet-aamiaista tarjoillaan seuraavilla asemilla: Hakamaantie, Hämeenlinna Iittala, Ii, Kalajoki, Kempele Zeppelin, Kyyjärvi, Napapiiri, Vitsari, Hirvaskangas, Jämsä, Savonlinna Miekkoniemi, Tamppari, Lievestuore, Muurame, Parkano, Pihtipudas, Ylämylly, Siilinjärvi, Mäntsälä P, Vantaa Ruskeasanta, Halikko, Porvoo Kuninkaanportti, Espoo Vallikallio, Turku Oriketo, Laitila ja Ylöjärvi.

HelmiSimpukan aamiaispaketti: puuro, karjalanpiirakat ja kahvi.

HELMEN AAMUPALAPAKETTI 5,90€ HelmiSimpukka Express-asemilta

Nopeammin, varhaisemmin, edullisemmin
Kun maltat odottaa aamulla viiteen saakka, saat alle kuudella eurolla aamupuuron, kaksi riisipiirakkaa munavoilla sekä kylkeen kahvin tai teen. Juu, kannattaa hieraista silmiä vielä uudelleen. Voit napata aamiaisen mukaan kaikilta HelmiSimpukka Express -asemilta. Hinnat vaihtelevat asemittain.

Hae lähin aamupala
Keitämme puuromme hiutaleista, jotka vaihtuvat päivittäin.

Aamupuuro 2€

Älä kierrä sitä, ellet ole kissa
Uusi aamu, eri puuro. Keitämme puuromme hiutaleista, jotka vaihtuvat päivittäin. Tänään esimerkiksi tummaa mannapuuroa, huomenna riisipuuroa tai kaurapuuroa. Viimeistele annoksesi voisilmällä, marjoilla, hillolla, siemenillä, sokerilla, kanelilla tai mehukeitolla. Koko komeus kolikolla.